En test

De som hänger med någorlunda i bloggvärlden känner säkert till Kenza och BlondinBella. Att Kenza jobbar för MTV är ingen hemlighet, hon intervjuade alldeles nyligen sina idoler Tokio Hotel. Kenza har även gjort fler uppdrag för MTV. När jag klickade in på Aftonbladet så möts jag av en rubrik i stil med att BlondinBella ska vara MTV's reporter under Video Music Awards. I samma stund som jag läste det, förstod jag att hon fått jobbet eftersom Kenza tyvärr har blivit sjuk.

Jag läser på Kenzas blogg att hon är besviken över att varken BlondinBella, MTV eller media har skrivit någonting om att BlondinBella fick jobbet eftersom Kenza är sjuk. Och jag håller faktiskt med henne. Istället för att ens nämna Kenza i sina blogginlägg skriver BlondinBella om hur hon shoppar åtta par skor, hon ska träffa sina idoler och inte helt ovanligt: "det här är det roligaste och svåraste jag gjort hittills", ungefär som hon sa i Let's Dance.

Kenza har alltid känts väldigt äkta, ärlig, ödmjuk, rolig och framför allt väldigt snäll. Jag kan inte hjälpa det, men för mig är BlondinBella förknippad med pengar, publicitet och väldigt mycket yta. Hon bevisar heller inget annat, när hon inte ens nämner Kenza i sina inlägg om VMA. Jag tycker att det hela är väldigt ruttet, faktiskt.

img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1380534/images/2010/ent_69147937.png">

Kommentarer
Postat av: Dessan

Hej gummaN!

2009-09-29 @ 17:26:07
URL: http://thegreatpassion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
»Bloglovin
»Bilddagboken
»Facebook

Online: