Vårkänslor ;D

Skrivet 2010-04-15 @ 14:10:53
Hej!

Vad underbart det är! Våren börjar vandra in i 2010. Solen skiner på morgonen då jag åker till jobbet och det är inte becksvart då jag åker hem. Vilken skillnad det gör. Man känner sig mycket piggare.
Doften av våren är ljuvlig. När våren kommer innebär det att det inte är långt kvar till sommarn är här.
Snart så får man nog se lite tussilago växa upp på marken, i alla diken. Åh, vad mysigt det är. Man vaknar på morgonen av solen som skiner på en i ansiktet. Samtidigt som man bara vill ligga och dra sig en bra stund till så vill man bara ut ut ut till solen. Den här sommarn har jag tänkt att bli brun! Jag SKA bli brun, så enkelt är det!
Jag har börjat träna lite nu, vill få en någorlunda sommar-look. Vi får väl se hur det går men vill gärna gå i kortärmat och med bara ben. Och jag skulle bli jävligt stolt över mig själv om jag skulle våga klä mig i bikini till sommarn. Det är mitt mål, sen om jag kommer dit eller inte, det var en annan femma.

Men jag har börjat gå varje dag nu på crosstrainern och även träna magen på rullbräda några dagar i veckan. Jag hoppas på att det ska visa resultat.

Jag är så grymt sugen på att färga mitt hår. Jag är le på att vara svarthårig nu, jag vill färga det ljusbrunt med blonda slingor. Det har jag sagt länge nu, men det är ju det. Det blir ju så dyrt! Då ska man avfärga och grejja innan man kan börja färga det. Vill ju inte att det ska bli missfärgat.

Bara så att ni vet, mina kära bloggläsare. Jag kommer att ta ett sommarlov här på bloggen så ni kommer inte att få se mig på hela sommarn. Tyvärr!

Jo, jag har ju inte berättat för er om min bilkörning. Jag har fått köra bil 3 gånger med Fralle. Första gången körde jag bara på en parkering, men sedan andra och tredje gången var jag ute på vägen och körde. Gick bra, blev förvånad över hur bra det gick. Vissa tabbar gjorde man ju givetvis men det gick.
På onsdag, den 21a så ska vi gå en handledarutbildning så sedan kommer jag att kunna köra lagligt med honom. Det blir nog riktigt bra.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, därför blir det så få inlägg.
Det är lika bra att komma med någonting som är halvvettigt istället för att det bara ska bli en massa dravel.

Oj, nu glömde jag till och med bort er! Höll på med en massa annat istället.


Jag och Maria har i alla fall blivit vänner nu och det känns enormt bra, det måste jag ju säga! Jag har sagt det hela tiden att jag vill inte tappa kontakten med henne trots allt som hänt. Hon är en sådan fin människa och det är ingenting jag vill förlora. Nu är vi som sagt vänner och kommer bra överens. Det är som om vi aldrig varit tillsammans, det är som om vi bara varit vänner. Det är riktigt skönt!
Hon har hittat sin flicka nere i Skåne och det glädjer mig enormt mycket att hon faktiskt hittat någon hon med som hon tycker om så otroligt mycket! Jag ser fram emot att få träffa hennes tjej till sommarn :)

Nu ska jag alldeles strax äta lite lunch!

...ja just det!?


Ni behöver inte vara oroliga, jag ska inte sluta blogga i sommar. Jag skulle bara lura er lite ;)
Det kommer säkert bli lite mindre bloggande men jag har inte tänkt att sluta blogga.
Så..Be happy ;)